Rol voor kinderen die willen spelen

Regisseur Kirsten Robben, bekend van Watertheater en van Locatietheater Link, regisseert korte scènes voor in de Grote Kerk, samen met kinderen uit Vijfheerenlanden. Kirsten werkt met de ideeën en talenten van de kinderen zelf en zal samen met hen allerlei spannende, grappige en ontroerende taferelen creëren die te zien zijn in kerk terwijl het publiek langs loopt.

Korte scènes over schuilen, over iemand kwijt zijn, bang zijn voor wat er komt, over samen zijn, gewonden die worden verzorgd, over je vervelen, over spelen om de tijd te doden, maar ook over blijdschap omdat je veilig bent of omdat je iemand hebt terug gevonden die je kwijt was.

De repetities zijn in basisschool Egbertus, Achterstraat 30 in Vianen.

Woensdag 29 januari van 15:00 tot 16:30
Woensdag 12 februari van 15:00 tot 16:30
Woensdag 19 februari van 15:00 tot 16:30
Woensdag 4 maart van 15:00 tot 16:30

Op zondagmiddag 15 maart volgt de generale repetitie en op zondagmiddag 22 maart spelen we natuurlijk de voorstelling.

Aanmelden? Klik hier.

Hoogwater in 1995, foto Frits van der Gronde.

DELEN

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.